Profile PVC KMG

Realizat cu tehnologie austrica de catre firmele Greiner Extrusiontecknik (Austria) si KraussMaffei (Germania), profilul PVC KMG prezinta caracteristicele profilelor PVC de calitate:

   – rezistenta sporita la actiunile factorilor de mediu (raze UV, umiditate ridicata, coroziune);
   – rezultate excelente la incalzire si la izolare fonica (profile cu 4 sau 6 camere), sistem avansat de etansare;
   – profilele PVC sunt profile ecologice ce nu contin plumb;
   – grosimea de 3 – 2,8 mm in peretele exterior al profilului incadreaza profilul in categoria sistemelor de profile de clasa A.

 

Avantaje:

 • In cladirile cu aer conditionat ferestrele fabricate cu sistemele de profile KMG pot reduce pierderile de energie cu 37%.
 • Selectia materialului pentru sistemele de profile si sticla este facuta in functie de factorii de conductivitate termica; conductivitatea termica a profilului din PVC este de 1,2W/m²K.
 • Sunt rezistente la lovituri de 3 kg/cm la o temperatura ambientala de 23ºC.
 • Corespund standardelor europene de luciu a suprafetei .
 • Rezultate excelente la incalzire, umiditate si izolatie fonica prin sistemele de 3, 4 si 6 camere.
 • Structura care nu permite deformarea la ardere, nu este sensibila la actiunile factorilor externi(baze, saruri, raze UV, umiditate ridicata, coroziune, etc.).
 • Profilul este testat cu sistemul «Clean Control», introdus de producatorii germani de profile si nu permite depunerea prafului sau petelor.
 • Se monteaza rapid, nu necesita vopsire iar intretinerea si curatarea se face cu usurinta.
 • Sunt rezistente la variatii mari de temperatura (expunerea la soare puternic, seceta, furtuni, vant, umiditate ridicata).
 • Retentia apei este de sub 0,1% datorita garniturii duble si a orificiilor speciale de inlaturare a apei.
 • Datorita caracteristicilor nevibrante pe care le are materialul, izolarea fonica este foarte ridicata, drept pentru care sistemele din PVC- KMG sunt foarte solicitate la construirea spitalelor, scolilor si cladirilor pentru birouri.
 • Sistem de etansare pe trei garnituri.
 • Este un profil ecologic ce nu contine plumb.

 

Prelude

Sistem cu 4 camere

Companie Altest a început mai întâi cu dezvoltarea si includerea cerintei pietei în sistemul din PVC "Prelude" cu 4 camere. Si a dovedit deja calitatile sale, sistemul devenind una dintre solutiile cele mai preferate pentru companiile de constructii si contractorii pentru cladiri rezidentiale si cladiri, spatii de birouri, scoli, gradinite si spitale.

Ferestrele cu profil KMG Seria "Prelude", pot reduce pierderile de energie într-o camera cu 37%, ceea ce îl face solutia ideala pentru orice dezvoltator sau utilizator final. Testele facute pentru coeficientul de transfer de caldura în laboratorul independent al Institutului Rosenheim, Germania a confirmat înca o data proprietatile ridicate de izolare termica ale proflilului PVC "Altest" cu 4 camere si anume:

UW = 1,6 W / (m2. K)

Toate profilele din PVC oferite de companie Altest, sunt rezistente la vânt, ploaie, praf, schimbari de mediu. De asemenea, profilele din PVC sunt rezistente la coroziune în medii extrem de umede, deformare în acizi rezistenti la caldura, baze si saruri. Un alt avantaj important al calitatii si al profilului produsului marcilor KMG este durabilitatea razelor UV.

Alegand profilele PVC cu 4 camere din seria "Prelude", aveti încredere într-un sistemu de calitate stabil si de durata pe termen lung.

 

 

Prelude ECO

* Sistem cu 4 camere

Seria "Prelude Eco" este, de asemenea, un sistem de 4 camere pentru usi si ferestre din PVC, dar varianta simpla. Aceasta serie difera de varianta completa "Prelude", prin canalul sigiliu secundar care a fost eliminat pentru a facilita asamblarea ferestrelor si usilor. Compania Altest a dorit sa ofere clientilor sai o sectiune de clasa buget, prin urmare, a fost dezvoltat si acest sistem.

O alta diferenta este grosimea peretilor, respectiv 2.5 mm (± 0,2 mm), dar acest lucru nu afecteaza proprietatile de izolare termica a profilului. Coeficientul de transfer de caldura si pentru acest sistem este:

UW = 1,6 W / (m2. K)

Profilurile cu sistem de 4 camere din PVC din gama "Prelude ECO" sunt, de asemenea, rezistente la vant, ploaie, praf, acizi, alcalii, saruri si radiatii UV. În combinatie cu profile de geamuri adecvate, se pot obtine rezultate deosebite.

 

 

Prestige

* Sistem cu 6 camere

Dupa mai multi ani de experienta in piata si prin feedback-ul clientilor, managementul "Altest" a decis sa ofere utilizatorului final un sistem mai avansat – si anume, sistemul de 6 camere "Prestige".

Profilurile din 6 camere pentru usi si ferestre ofera o proiectare mai buna, calitati de izolare termica si fonica.

Noul sistem din 6 camere "Prestige" este destinat în special pentru pietele straine – tarile cu un climat rece, cum ar fi Ucraina, Rusia, Moldova, Siberia si altele. Dupa cum putem garanta clientilor nostri o calitate excelenta, deoarece profilul, înainte de introducerea in comercializare, o serie de teste au fost efectuate în mai multe laboratoare independente straine pentru coeficientul de contractie, deoarece acesta este un factor major pentru tarile situate într-o zona de climat rece. Rezultatele testelor au dat avizul final ca noul sistem cu 6 camere din PVC "Prestige" este foarte potrivit pentru astfel de conditii meteorologice si chiar expertii recomanda introducerea acestuia, mai ales datorita calitatilor de izolare termica  excelente.

În plus fata de coeficientul de contractie, a fost testat si coeficientul de transfer de caldura în IFT Rosenheim, Germania. Rezultatele testelor sunt excelente:

UW = 1,5 W / (m2. K)

În plus fata de calitatile sale deosebite de izolare termica, profilele Seria "Prestige" se disting si prin faptul ca ele sunt rezistente la vânt, ploaie, coroziune, umiditate, praf, si raze UV. Canale de scurgere special concepute nu permit apei sa patrunda. De asemenea, materiale specifice din care sunt realizate profilele KMG, fac aceste profiluri foarte potrivite pentru construirea de spitale, scoli si cladiri de birouri.

Calitate, confort si clasa la domiciliu sau la birou cu noul sistem "Prestige"!

 

 

Prestige ECO

* sistem cu  6 camere

Oferind pe piata un nou sistem PVC cu 6 camere, compania Altest a stiut ca nu toata lumea îsi poate permite acest produs specific. Una dintre prioritatile principale ale companiei Altest este, sa ofere clientilor sai profiluri de o calitate excelenta, dar sa fie competitive în termeni de pret.

Acesta este motivul pentru crearea unui sistem de 6 camere simplu pentru usi si ferestre din PVC "Prestige ECO". Pentru a satisface dorintele utilizatorului final, Altest a introdus sistemul de 6 camera cu o grosime a peretelui de 2,5 mm (± 0,2 mm) si, astfel, noul sistem devine disponibil pentru fiecare client.

Peretele mai subtire nu a afectat calitatea profilului. Profilul ramâne rezistent la umiditate, ploaie, praf, coroziune, radiatii UV. Din nou Institutul – IFT Rosenheim a calculat si coeficientul de transfer de caldura:

UW = 1,5 W / (m2. K)